Fiets Pitstop

Op 19 Mei is het Fiets naar je Werk Dag. Op die dag pak jij toch ook de fiets naar werk? Want fietsen naar werk is gezond en beter voor het milieu. 

Er is nu nóg een extra goede reden om dat te doen! Want samen met onze fietsambassadeurs, hoger onderwijsinstellingen en werkgeversnetwerken organiseert Kies de Fiets speciale Fiets Pitstops door het hele land. Bij deze Pitstop worden je banden opgepompt, de ketting gesmeerd en krijg je de super speciale, glanzende Kies de Fiets-bel op je stuur gemonteerd.

Dat lijkt ons toch wel een mooi extra duwtje in de rug om 19 mei met de fiets naar je werk te gaan. Kom vooral even langs en laat je fiets in het zonnetje zetten!

Video vooraf kort

Bekijk hieronder de partijen die meedoen incl. adres van de locatie:

Fietsen naar het werk stimuleren?
Op deze website vind je ook alle informatie over wat jouw werkgever kan doen om fietsen naar het werk te stimuleren. Want er zijn steeds minder excuses om de auto te pakken door:

Meld je aan!
Is het (fiets)belletje gaan rinkelen? Kom in contact met het regionetwerk bij jou in de buurt en ontdek hoe jouw organisatie fietsproof wordt. Aanmelden bij regionetwerk.